Hladna predjela
Kravlji sir prigorski
(kuhani sir za rezanje pripremljen na domaći naćin)
Sježi sir sa vrhnjem
Sirni namaz
(svježi sir, špek i začini)
Seljački narezak
(domaća kobasica, špek, šunka)
Prilozi
Kruh (pšenični crni i bijeli, kukuruzni)
Krumpir (pećeni ili kuhani)
Mlinci
Zapečeni grah
Salate
Grah salata
Miješana salata
Zelena salata
Kolači
Štrukli od sira sa peršinom
Palačinke (sir, jabuka)
Štrudla od sira/jabuke
Gibanica
Topli objed
Domaća juha
(sa domaćim rezancima ili noklicama)
Zdenački odrezak
(punjeni svinjski odrezak sa domaćom šunkom i sirom)
Patka s mlincima (cijela)
Pečeni odojak (domaći)
Vinski gulaš s prilogom
Kotlet u umaku
(umak od češnjaka)
Kuhana govedina
Kobasica češnjovka
Jela sa roštilja
Kotlovina
Vegetarijanski menu
Juha od povrća (rajčica, brokula ili gljiva)
Pohani sir
Popečci od tikvica
Prilog: brokula ili blitva na lešo
Štrukli s sirom/jabukama
Palačinke sa sirom/jabukama