Hladna predjela

Kravlji sir prigorski
(kuhani sir za rezanje pripremljen na domaći naćin)

Sježi sir sa vrhnjem

Sirni namaz
(svježi sir, špek i začini)

Seljački narezak
(domaća kobasica, špek, šunka)

Prilozi

Kruh (pšenični crni i bijeli, kukuruzni)

Krumpir (pećeni ili kuhani)

Mlinci

Zapečeni grah

Salate

Grah salata

Miješana salata

Zelena salata

 

Kolači

Štrukli od sira sa peršinom

Palačinke (sir, jabuka)

Štrudla od sira/jabuke

Gibanica

Topli objed

Domaća juha
(sa domaćim rezancima ili noklicama)

Zdenački odrezak
(punjeni svinjski odrezak sa domaćom šunkom i sirom)

Patka s mlincima (cijela)

Pečeni odojak (domaći)

Vinski gulaš s prilogom

Kotlet u umaku
(umak od češnjaka)

Kuhana govedina

Kobasica češnjovka

Jela sa roštilja

Kotlovina

 

Vegetarijanski menu

Juha od povrća (rajčica, brokula ili gljiva)

Pohani sir

Popečci od tikvica

Prilog: brokula ili blitva na lešo

Štrukli s sirom/jabukama

Palačinke sa sirom/jabukama