IMG_20161219_140659Smješteni smo na pola puta između Zagreba i Karlovca u mirnom ravničarskom selu Donja Zdenčina (Općina Klinča Sela). Nalazimo se uz blizini izlaza autoceste A1 Zagreb – Rijeka, izlaz Donja Zdenčina.

Mi smo obitelj koja živi i radi na seoskom imanju površine 10 ha, a uz to se već dvadeset godina bavimo seljačkim turizmom. Hranimo veliki broj domaćih životinja (koze, ovce, krave, svinje, zečevi i dr.), a imamo i ptice selice (lastavice i rode). Na svom gospodarskom imanju sami proizvodimo domaću zdravu hranu meso, mliječne proizvode, voće i povrće, vino, rakiju i sokove koje možete kušati u našem restoranu.

Primamo goste individualno ili grupno (obavezno po najavama). Također organiziramo jednodnevne grupne izlete i sve vrste proslava (rođendani, pričesti, krizme, i dr.).

Kod nas možete i prespavati u miru, tišini i svježem zraku (kapacitet: do 8 osoba u sobama kategorije tri zvjezdice). Možete sudjelovati u radovima na polju ili imanju, te se zabaviti u našem ograđenom dvorištu opremljenom ljuljačkama, klackalicama, igralištem za nogomet, košarku, odbojku ili kuglanjem na drvenoj kuglani.

Komunikacija je moguća na tri strana jezika (engleski, talijanski i slovenski).