Proslave svih vrsta, svečanosti (rođendani, krštenje, prve pričesti, krizme)
Domaćini dočekuju goste pićem dobrodošlice (aperitiv)
Ponuda za ručak
Meni:
Hladno predjelo: domaća šunka, špek, kobase, sir
Toplo predjelo: juha sa domaćim rezancima
Glavno jelo: mješano meso kotlovina i roštilj
Prilozi: krumpir, grah, salata, zelje, domaći kruh
Desert: štrukli slatki i slani
Piće:
domaće vino, voda, sok, aperitiv, kava
Mogućnost igranja u ograđenom dvorištu (košarka, nogomet, ljuljačke, klackalice),
Odmor u hladu sjenice ili drveća u čistom okolišu uz okrijepu hladne vode iz bunara,
Mogućnost razgledavanja domaćinstva, raznih domaćih životinja ( ovce, koze, krave, svinje, kokoši, patke, pure, zečevi, psi, mačke, rode i lastavice),